Overweegt u zonnepanelen te kopen? Lees deze recensie voordat je het doet

0

Dus je hebt de volgende stap van je reis in duurzaam leven bereikt: alternatieve energie. Zonnepanelen zijn naar mijn mening de beste optie, maar ze zijn ook een grote investering vooraf. U kunt op de lange termijn echter tonnen geld besparen en uw uitstoot aanzienlijk verminderen.

Hoewel de initiële investering hoog is, zijn de besparingen astronomisch.

De meeste mensen die geïnteresseerd raken in zonne-energie haken af als ze de kosten vooraf zien. Ik begrijp het volkomen, het is een grote hoeveelheid geld die mensen niet hebben om te besteden aan een investering van 10 jaar of langer. Het rendement is echter gigantisch als je het goed speelt.

Afhankelijk van in welke staat u woont, kunt u elk jaar in aanmerking komen voor forse belastingverminderingen. Onderzoek dit en zie hoe dat een rol speelt in uw uitgaven. Een gemiddeld huis kan in 25 jaar ongeveer $ 20.000 besparen, of een investeringsrendement van 200% behalen.

Bereken zelf hoeveel panelen u nodig heeft.

Ik raad u sterk aan om vooraf de berekeningen te maken om te bepalen hoeveel panelen u nodig heeft. Wattage, dakruimte en zonlicht zijn allemaal kritische factoren. Als u deze voorzorgsmaatregelen niet neemt, loopt u het risico dat u te veel op panelen wordt verkocht.

Een paar jaar geleden besloot ik om zelf de wiskunde te doen voor een zonnepaneelsysteem. Ik stopte de wiskunde weg onder de bank en liet een schatter komen om zijn ding te doen. Het is niet verrassend dat zijn schatting ervoor zorgde dat ik nog een aantal panelen kocht, ook beoordeeld op een hoger wattage. Oververkocht zijn op panelen is helaas niet ongebruikelijk en ik verzoek u dringend om zoveel mogelijk te leren om u hiertegen te beschermen.

Overweeg zelf enkele panelen te bouwen.

Hoewel het bouwen van je eigen panelen niet zoveel gratis energie opwekt als een volledig zonnepaneelsysteem, geeft de ervaring veel voldoening en kun je nog steeds geld besparen en de uitstoot verminderen. Zelf panelen bouwen kan minder dan tweehonderd dollar kosten om te proberen.

Er is heel veel informatie beschikbaar over het bouwen van je eigen Zonnepanelen kopen, en ik steun het onderzoeken van deze optie. U kunt in korte tijd een kleine reeks bouwen terwijl u uw gezin erbij betrekt om het interessant te houden. Hoewel het kopen van een volledig zonnepaneelsysteem zeer reële besparingen op de lange termijn oplevert, heeft deze methode bijna onmiddellijke resultaten die u kunt zien.

Een groot deel van de hoofdpijn kan worden voorkomen door het voorwerk zelf te doen. Door meerdere schattingen te krijgen en uw eigen berekeningen uit te voeren, bespaart u uiteindelijk geld aan de voorkant, en waarschijnlijk ook uw langetermijnbesparingen. Als je je hier nog niet klaar voor voelt, raad ik je aan om zelf een klein paneel te bouwen om te begrijpen hoe het werkt en wat je op kleinere schaal kunt besparen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *