Είναι η Herbalife μια κερδοφόρα και νόμιμη ευκαιρία; – Κριτική Herbalife

1 min read

Αποφάσισα να ερευνήσω μια ευκαιρία που ονομάζεται Herbalife λόγω του αριθμού των απατών που τρέχουν στο διαδίκτυο, αυτό ανακάλυψα…

Η Herbalife International είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία διατροφής, περιποίησης δέρματος και απώλειας βάρους. Αυτή τη στιγμή διανέμει τα διάφορα προϊόντα της σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως μέσω ενός ισχυρού δικτύου περίπου 1,9 εκατομμυρίων ανεξάρτητων διανομέων. Ως μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών διατροφής και υγείας στον κόσμο, η εταιρεία αντιμετωπίζει περιστασιακά νομικές προκλήσεις και προκλήσεις ασφάλειας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανένα από αυτά τα εμπόδια και τις κατηγορίες δεν έχει επικυρωθεί πουθενά στον κόσμο.

Η γκάμα προϊόντων της Herbalife Formula 1 είναι μεγάλη και ποικίλη. Περιλαμβάνει σνακ πρωτεΐνης, σέικ πρωτεΐνης, συμπληρώματα ενέργειας και υγείας και φυσικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Μέχρι σήμερα, το πρωτεϊνικό σέικ Formula 1 εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας. Αυτό το σέικ αντικατάστασης γευμάτων με βάση τη σόγια ήταν ένα από τα αρχικά προϊόντα που παράγονται και διατίθενται στην αγορά από την εταιρεία. Η γκάμα προϊόντων της Herbalife περιλαμβάνει επίσης πολλά στοχευμένα προϊόντα ειδικά για την υγεία του πεπτικού συστήματος, την υγεία της καρδιάς και την περιποίηση του δέρματος. Υπάρχουν προϊόντα που είναι kosher, χορτοφαγικά ή χαλάλ.

Τα περισσότερα προϊόντα της Herbalife κατασκευάζονται από εξωτερικές εταιρείες. Ωστόσο, η εταιρεία διατηρεί επίσης το δικό της εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα. Μεταξύ των μεγάλων προμηθευτών της εταιρείας είναι τα Nature’s Bounty, JB Labs, PharmaChem Labs και Fine Foods της Ιταλίας. Αυτές οι μάρκες αντιπροσωπεύουν έως και το 40% των συνολικών αγορών προϊόντων της Herbalife. Η εταιρεία λειτουργεί τώρα μια μονάδα παραγωγής στο Lake Forest της Καλιφόρνια για να ενισχύσει περαιτέρω τη δική της παγκόσμια ανάπτυξη προϊόντων και αλυσίδα εφοδιασμού προς όφελος των ανεξάρτητων διανομέων της.

Οι ανεξάρτητοι διανομείς κερδίζουν από τις πωλήσεις προϊόντων και τις πρόσθετες προμήθειες μέσω του πολυεπίπεδου συστήματος μάρκετινγκ και της δομής αποζημίωσης της Herbalife. Βοηθά το γεγονός ότι η εταιρεία παρέχει ανοιχτά μαρτυρίες, εγκρίσεις και συμβουλές από δημοφιλείς επαγγελματίες υγείας. Μια τέτοια στρατηγική αποτελεί μέρος του στόχου της εταιρείας να ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητα μάρκετινγκ των προϊόντων της. Οι διανομείς της Herbalife επιτρέπεται να χρησιμοποιούν τις δικές τους τακτικές μάρκετινγκ και μοναδικές μεθόδους, ώστε να μπορούν να προσλαμβάνουν μόνοι τους νέους διανομείς.

Αυτή φαίνεται να είναι μια νόμιμη ευκαιρία για επιδίωξη, αλλά τι λείπει;

Χρειάζεστε κατάλληλες γνώσεις μάρκετινγκ για να λειτουργήσει αυτή η ευκαιρία. Μπορώ να πω ότι έχω σπαταλήσει πολλά χρήματα για τις ΛΑΘΟΣ πληροφορίες. Συνηθίζω να κάνω συσκέψεις στο σπίτι, να καλώ υποψήφιους πελάτες, να διανέμω φυλλάδια και ακόμη και να ζητάω από την οικογένεια και τους φίλους μου να αγοράσουν τα προϊόντα μου.

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours